Namnskyltar

Namnskyltar är små brickor i plast eller metall som används flitigt på exempelvis mässor. Syftet är att underlätta för besökaren att hålla koll på vilket företag man representerar och/eller vad man heter.

Material
Det finns olika material men plastficka är det mest prisvärda alternativet. Vill man påvisa en mer kvalitativ framtoning kan man välja brickor i antingen plast eller metall, där man i sin tur kan antingen gravera in informationen eller screentrycka den. Gravering innebär att man skär igenom det översta lagret och får därigenom fram färgen på det underliggande materialet enligt önskemål. På så sätt kan man få en snygg bricka med antingen text eller/och en företagslogotyp. Dock endast enfärgat.

Priser
Normalt kostar en namnskylt av det exklusivare slaget runt 60 kr att köpa med rabatt vid större ordrar. Plastfickor däremot kostar bara några kronor, så man får göra en noga övervägning innan man lägger en beställning. På mässor är det vanligt att man förväntas ha en på förhand utskriven monterpersonallapp med tillhörande plastficka men många väljer att istället köpa in egna brickor med snyggare layout.

Vart köper man namnskyltar
Det finns väldigt många aktörer som säljer namnskyltar, det lättaste är att söka på ordet på Google och därefter välja en lämplig aktör. Ofta erbjuder de att man kan designa skylten direkt på hemsidan så att man får en skylt precis så som man vill ha den!

Skribent:

Denna skribent har skrivit 1 artiklar. Mer information om skribenten kommer snart.

Fler artiklar av ‘Okategoriserade’